CAFETARIA CHARLY KERSCHOTEN

CAFETARIA CHARLY KERSCHOTEN Heerlijke snacks en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Charly Kerschoten. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 5:40 Patat was goed! Helaas de kaasstengels niet leek wel of die al 7x gefrituurd waren Jammer !
7 aug 2022 om 19:06 Frietjes waren wat slap en taai.de saté was ook iets te hard gebakken
5 aug 2022 om 19:02 Meer als een uur gewacht op me bestelling eenmaal bezorgd was het koud de patat slap en de milkshake halfvol want de rest lag door de tas heen mij zien ze nooit meer terug
29 jul 2022 om 8:43 Het eten was goed, maar een bezorgtijd van meer dan een uur, vind ik niet kunnen. De bezorgtijd is bij jullie al vaker ruim over de gevraagde tijd geweest. Die planning moet beter
20 jul 2022 om 21:12 Bijna 3 uur gewacht op me eten
20 jul 2022 om 14:43 Precies op tijd bezorgd en nog heerlijk warm!
17 jul 2022 om 23:14 Vond de patat niet zo heel lekker. Mag wel langer gebakken worden. Gebeurt wwl vaker dat de patat niet echt goed gebakken wordt. Pindasaus is ook niet meer zoals het was
10 jul 2022 om 21:08 Kip saté schotel gehaald; Natte lauwe oude frieten, met dunne halfwarme pindasaus en dan een klein bakje wat een volledige maaltijd moet voorstellen - achteraf maar goed dat het zo weinig was. Een ster geven is teveel. Nooit meer bestellen daar
4 jul 2022 om 0:44 De sate kwam zonder pinda saus en de friet was koud. De bestelling kwam wel snel. Niet voor herhaling vatbaar.
30 jun 2022 om 21:06 Patat was echt slap en het was minder kwa hoeveelheid als anders.
30 jun 2022 om 13:39 Als je kijkt naar de prijs en verhouding en kwaliteit zijn ze heel erg duur, en vergeten nog wel ens wat. Ook bestel je een normaal patatje van 3 euro, en krijg je een heel klein bakje wat niet ens tot over de rand is gevuld, voor mij de laatste keer
14 jun 2022 om 20:07 Heb nu voor de 3e keer iets besteld, voor de 3e keer komt het eten koud aan….. mij niet meer gezien!